Bejelentkezés

Finding accommodation in English In Deutsch! Mi az a balatonozz.hu?
Oldalunk a Balaton és környezetében található szállásokat (családi ház, nyaraló, apartman, hotel, panzió, kemping) kínálja a nyaralni vágyóknak. Válogass a több száz fényképes hirdetés közül a gyors-, a részletes- és a térképes kereső segítségével és találd meg a számodra legjobb ajánlatot!

Összegyűjtöttük a legnépszerűbb kategóriákat a minél kényelmesebb használatért. Találj vízparti, olcsó, vagy állatbarát szállást egy gombnyomással!
A szállás adatlapján üzenetet küldhetsz a hirdetőnek, megtekintheted a foglaltsági naptárát, a szállás elhelyezkedését a térképen és az értékelését.
Mi összehozzuk a szálláshirdetőket a szálláskeresőkkel!
FŐOLDAL BALATONI SZÁLLÁS OLCSÓ SZÁLLÁS CSALÁDI NYARALÁS HIRDETŐKNEK
Hirdetési feltételek
 • A Balatonozz.hu kizárólag a szálláskereső - szálláshirdető weboldal fenntartásával, üzemeltetésével foglalkozik, nem végez közvetítői tevékenységet.
  A kapcsolattartásról a szállás tulajdonosa/hirdetője gondoskodik.
 • Új felhasználóknak az első szálláshirdetés feladása egyben regisztráció is, így nem kell bajlódnia külön regisztrálással.
  Kérjük adja meg mindazon valós adatait, amelyeket a rendszer kér a hirdetés feladása során, melyek a megfelelő tájékoztatáshoz és a zökkenőmentes ügyintézés lebonyolításához szükségesek.
  A valóságnak nem megfelelő adatok megadása jogi következményeket vonhat maga után.
 • Az itt megadott adatokat az ÁSZF-ben leírtak szerint jogszerűen kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, és kizárólag a saját piackutatásainkhoz, fejlesztéseinkhez használjuk fel.
 • Egy regisztrált partner csupán egyszer tölthet fel egy adott szállás hirdetést.
  A hirdetések folyamatos ellenőrzés, moderálás alatt állnak.
 • Egy adott e-mail cím vagy telefonszám csak egy hirdető adatai között szerepelhet.
 • A szálláshirdetése a hirdetési díj beérkezése után jelenik meg az oldalunkon, amelyről e-mailben értesítést küldünk.
  Önnek 8 nap áll rendelkezésére a hirdetési díj befizetésére.
  Amennyiben 8 napon belül nem érkezik meg hozzánk a hirdetői díj, hirdetését a rendszer törli.
 • A hirdetések szöveges leírásában csak a hirdetéssel kapcsolatos információk szerepelhetnek. Telefonszám, e-mail cím, link (ez utóbbi külön szolgáltatás igénybevétele nélkül) nem kerülhet bele ebbe a szövegbe. A Balatonozz.hu fenntartja a jogot az ilyen résztartalmak törlésére.
 • Nem engedélyezett a logó, piktogram, vagy teljesen más ingatlant ábrázoló kép, nyilvánvalóan más előfizetőhöz köthető kép, feliratozott fénykép, illetve egyéb, a fenti feltételeket nem teljesítő kép sem.
 • Saját, illetve egyéb weboldalra mutató link csak az arra vonatkozó a szolgáltalás megrendelése esetén jeleníthető meg. A hirdetés címében, és a leírás mezőben elhelyezett linkeket, weboldal címeket a rendszer törli.
 • Kérjük, hogy saját érdekében a hirdetésében szereplő adatait, és a foglaltsági naptárat időszerűen és rendszeresen frissítse, hogy az mindenkor a valós állapotot mutassa, különös tekintettel az árakra, mert a keresések jórészt ezen adatok alapján történnek.
  Ennek elmulasztásával nem kerül bele a találati listába, így szállásfoglalásokat veszíthet.
 • Hirdetése a befizetés megérkezésének napjától 1 éven keresztül látható lesz oldalunkon.
Hirdetés árak:
Tekintse meg itt a hirdetési árainkat!

 

Extra szolgáltatásainkról és az árakról itt olvashat bővebben: Extra Szolgáltatások

Fizetési lehetőségek:

 • banki utalással
 • postai csekken
Az áraink a fent említett szolgáltatásokra vonatkoznak, ezen felül semmilyen egyéb költséget nem számolunk fel.
Hirdetés feladás:
Új szálláshirdetőként:
Új hirdetés feladása
Már regisztrált szálláshirdetőknek:
Bejelentkezés
Vagy kattintson a főoldal felső jobb sarkában található Bejelentkezés gombra! A legördülő menüben bejelentkezhet, regisztrálhat, illetve elfelejtett jelszó esetén új jelszót kérhet.