Bejelentkezés

Finding accommodation in English In Deutsch! Mi az a balatonozz.hu?
Oldalunk a Balaton és környezetében található szállásokat (családi ház, nyaraló, apartman, hotel, panzió, kemping) kínálja a nyaralni vágyóknak. Válogass a több száz fényképes hirdetés közül a gyors-, a részletes- és a térképes kereső segítségével és találd meg a számodra legjobb ajánlatot!

Összegyűjtöttük a legnépszerűbb kategóriákat a minél kényelmesebb használatért. Találj vízparti, olcsó, vagy állatbarát szállást egy gombnyomással!
A szállás adatlapján üzenetet küldhetsz a hirdetőnek, megtekintheted a foglaltsági naptárát, a szállás elhelyezkedését a térképen és az értékelését.
Mi összehozzuk a szálláshirdetőket a szálláskeresőkkel!
FŐOLDAL BALATONI SZÁLLÁS OLCSÓ SZÁLLÁS CSALÁDI NYARALÁS BALATONI HÍREK
Szálláskereső
Akciós szállás:

Régió választás:
Település választás:
Szállás típusa:
Érkezés ideje:

Éjszakák:

Üdülési csekk elfogadóhely


Széchenyi pihenőkártya elfogadóhely

Ár *:

-tól

-ig

* Ft/fő/éj
Utca:
Szobák
száma:
Férőhelyek
száma:
Létszám:
Vízpart távolsága:
Parkolás:
A szállás felszereltsége:
Gyermek kedvezmény
Bicikli tárolás
Pótágy
Reggeli
Háziállat vihető
Szúnyogháló
Főzési lehetőség
Klíma
Medence
Hűtő
Internet
Dohányzó szobák
Mikró
WiFi
Szilveszterre kiadó
Grill
TV
Balatoni hírek

Rekord a Balaton Szupermaratonon

2012.03.20.

szupermaraton_rekord_1 Pályacsúccsal zárult az 5. Balaton és FélBalaton Szupermaraton. Közel ezren vállalkoztak arra, hogy a négy nap alatt, a lehetséges tizenegy különböző mód valamelyikén részt vegyenek a balatoni futószezon első versenyén. Ezúttal is megrendezték a klasszikus távot, a MaratonFüredet.

A Balaton Szupermaraton távon összesen 195,4 kilométer várta a futókat, a FélBalaton Szupermaratonon pedig két nap alatt 95,8 kilométert lehetett teljesíteni Badacsonytól Siófokig. Bármely naphoz csatlakozhattak a futók a Maraton+ keretében, a harmadik napon rendezték meg a hagyományos MaratonFüredet.

Harmincheten indultak a Magyar Honvédség színeiben a március 15–18-a között megrendezett BSI Balaton Szupermaraton futóversenyen.

A versenyzőket a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége (HOSOSZ), míg magát a versenyt – amelyen több mint ezer futó vett részt − a Honvédelmi Minisztérium is támogatta. A katonafutók szép eredményeket értek el.

Egyéniben, párban, vagy három-, illetve négyfős csapatban összesen több mint százkilencvenöt kilométert kellett futnia annak, aki teljesíteni akarta a négynapos versenyt. A mezőny Siófokról indult és oda is érkezett vissza, közben pedig a versenyzők megpihentek Fonyódon, Szigligeten, Badacsonyban és Balatonfüreden.

Utóbbi városban dr. Bóka István polgármester, a rendezvény egyik védnöke is megtekintette a reggeli rajtot. A honvedelem.hu-nak adott villámnyilatkozatában elmondta: nem tudta, hogy katonák is indultak a versenyen, de már így előre is gratulál nekik.

„A Balaton Szupermaraton rengeteg embert vonz a térségbe, ráadásul pedig az egészséges életmódra is felhívja a figyelmet” – fűzte hozzá a polgármester.

Forrás: (balaton.vehir.hu)