Bejelentkezés

Finding accommodation in English In Deutsch! Mi az a balatonozz.hu?
Oldalunk a Balaton és környezetében található szállásokat (családi ház, nyaraló, apartman, hotel, panzió, kemping) kínálja a nyaralni vágyóknak. Válogass a több száz fényképes hirdetés közül a gyors-, a részletes- és a térképes kereső segítségével és találd meg a számodra legjobb ajánlatot!

Összegyűjtöttük a legnépszerűbb kategóriákat a minél kényelmesebb használatért. Találj vízparti, olcsó, vagy állatbarát szállást egy gombnyomással!
A szállás adatlapján üzenetet küldhetsz a hirdetőnek, megtekintheted a foglaltsági naptárát, a szállás elhelyezkedését a térképen és az értékelését.
Mi összehozzuk a szálláshirdetőket a szálláskeresőkkel!
FŐOLDAL BALATONI SZÁLLÁS OLCSÓ SZÁLLÁS CSALÁDI NYARALÁS BALATONI HÍREK
Szálláskereső
Akciós szállás:

Régió választás:
Település választás:
Szállás típusa:
Érkezés ideje:

Éjszakák:

Üdülési csekk elfogadóhely


Széchenyi pihenőkártya elfogadóhely

Ár *:

-tól

-ig

* Ft/fő/éj
Utca:
Szobák
száma:
Férőhelyek
száma:
Létszám:
Vízpart távolsága:
Parkolás:
A szállás felszereltsége:
Gyermek kedvezmény
Bicikli tárolás
Pótágy
Reggeli
Háziállat vihető
Szúnyogháló
Főzési lehetőség
Klíma
Medence
Hűtő
Internet
Dohányzó szobák
Mikró
WiFi
Szilveszterre kiadó
Grill
TV
Balatoni hírek

Tihanyban végleg elégették a telet

2012.02.20.

elegetett_tel Bár a hőmérséklet még nem éppen tavaszias, maskarások kereplőkkel, a kisbíró vezetésével végleg elégették a telet a Belső-tónál szombaton este.

A program : "A nevető XX. század"- nosztalgiakabaré a SZÖSZ Színház előadásában a Németh László Művelődési Ház színháztermében kezdődött délután 4 órakor.

Majd a díszes farsangi kompánia a kisbíró vezetésével elindult a Művelődési Ház elől a Belső-tó partjára, ahol ünnepélyesen elégették a telet szimbolizáló kiszebábút.

Az esti vigadalom, farsangi bállal az Illyés Gyula Általános és Zeneiskola aulájában folytatódott, az éhezőknek zsíros kenyér, a szomjazóknak forralt bor járt. A szervezők ismét meghirdetik a házi sütemények versenyét, amelynek fődíja egy kétszemélyes wellness hétvége!
Díjazzák továbbá a legötletesebb farsangi maskarát is: a jelmezversenyre egyéni, csoportos és gyermek kategóriában is várják a jelentkezőket!

Forrás (balaton.vehir.hu)