Bejelentkezés

Finding accommodation in English In Deutsch! Mi az a balatonozz.hu?
Oldalunk a Balaton és környezetében található szállásokat (családi ház, nyaraló, apartman, hotel, panzió, kemping) kínálja a nyaralni vágyóknak. Válogass a több száz fényképes hirdetés közül a gyors-, a részletes- és a térképes kereső segítségével és találd meg a számodra legjobb ajánlatot!

Összegyűjtöttük a legnépszerűbb kategóriákat a minél kényelmesebb használatért. Találj vízparti, olcsó, vagy állatbarát szállást egy gombnyomással!
A szállás adatlapján üzenetet küldhetsz a hirdetőnek, megtekintheted a foglaltsági naptárát, a szállás elhelyezkedését a térképen és az értékelését.
Mi összehozzuk a szálláshirdetőket a szálláskeresőkkel!
FŐOLDAL BALATONI SZÁLLÁS OLCSÓ SZÁLLÁS CSALÁDI NYARALÁS BALATONI HÍREK
Szálláskereső
Akciós szállás:

Régió választás:
Település választás:
Szállás típusa:
Érkezés ideje:

Éjszakák:

Üdülési csekk elfogadóhely


Széchenyi pihenőkártya elfogadóhely

Ár *:

-tól

-ig

* Ft/fő/éj
Utca:
Szobák
száma:
Férőhelyek
száma:
Létszám:
Vízpart távolsága:
Parkolás:
A szállás felszereltsége:
Gyermek kedvezmény
Bicikli tárolás
Pótágy
Reggeli
Háziállat vihető
Szúnyogháló
Főzési lehetőség
Klíma
Medence
Hűtő
Internet
Dohányzó szobák
Mikró
WiFi
Szilveszterre kiadó
Grill
TV
Balatoni hírek

Téli Tihany teljesítménytúra

2012.01.26.

tihany Február 4-én 3. alkalommal szervezi meg a Börzsöny Természetbarát és Hegymászó Egyesület téli teljesítménytúráját a Félszigeten.

A résztvevők 3 távon (20, 15, 10 km) ismerhetik meg télen, hazánk első Tájvédelmi Körzetének természeti kincseit és történelmi nevezetességeit. A rajt és a cél egyaránt a tihanyi Illyés Gyula Zene és Általános Iskola, ahol reggel 8 és 11 óra 30 között várják a nevezőket.

Útvonalak

A 20 km-es táv útvonala: Általános Iskola - Aranyház - Átjáró barlang - Kis-erdő - Külső-tó - Apáti-templomrom - Csúcs-hegy - Hálóeresztő - Gejzírmező - Akasztó-domb - Barátlakások - Óvár - Kálvária - Apátság - Általános Iskola.

A 15 km-es táv útvonala: Általános Iskola - Aranyház - Átjáró barlang - Kis-erdő - Külső-tó - Apáti-templomrom - Csúcs-hegy - Hálóeresztő - Gejzírmező - Akasztó-domb - Általános Iskola.

A 10 km-es táv útvonala: Általános Iskola - Aranyház - Átjáró barlang - Gejzírmező - Akasztó-domb - Barátlakások - Óvár - Kálvária - Apátság - Általános Iskola.

Mindegyik táv könnyedén teljesíthető a megadott szintidőn belül. Amennyiben sikerül a szintidőn belül célba érkezni, emléklappal és kitűzővel vagy hűtőmágnessel jutalmazzuk.

Mindhárom táv útvonalán több helyen különféle frissítőt kapnak a résztvevők (pl. csokit, teát, forralt bort, péksüteményt, stb.), a célban pedig mákos tészta és tea vár a beérkezőkre.

A versenyen a tihanyi lakosok nevezési díj nélkül indulhatnak bármely távon. Ehhez szükséges a regisztráció alkalmával a személyi igazolványukat illetve lakcímkártyájukat bemutatni a rajtnál.

2012. januárjától a BTHE rendezvényein a környezetvédelem jegyében nem használ eldobható műanyag poharakat a frissítőpontokon! Ezért kérik a leendő résztvevőket, hogy hozzanak magukkal poharat, bögrét! A rendezvények rajtjában megvásárolható „örök életű” BTHE-túrabögre 100 ft! Óvjuk együtt a környezetet!

További információk a rendezvényről: www.bthe.hu, telitihany@bthe.hu, 0630 399 96 33. Itt várják a versennyel kapcsolatos esetleges észrevételeket, segítségeket is.

Forrás: (balaton.vehir.hu)