Bejelentkezés

Finding accommodation in English In Deutsch! Mi az a balatonozz.hu?
Oldalunk a Balaton és környezetében található szállásokat (családi ház, nyaraló, apartman, hotel, panzió, kemping) kínálja a nyaralni vágyóknak. Válogass a több száz fényképes hirdetés közül a gyors-, a részletes- és a térképes kereső segítségével és találd meg a számodra legjobb ajánlatot!

Összegyűjtöttük a legnépszerűbb kategóriákat a minél kényelmesebb használatért. Találj vízparti, olcsó, vagy állatbarát szállást egy gombnyomással!
A szállás adatlapján üzenetet küldhetsz a hirdetőnek, megtekintheted a foglaltsági naptárát, a szállás elhelyezkedését a térképen és az értékelését.
Mi összehozzuk a szálláshirdetőket a szálláskeresőkkel!
FŐOLDAL BALATONI SZÁLLÁS OLCSÓ SZÁLLÁS CSALÁDI NYARALÁS BALATONI HÍREK
Szálláskereső
Akciós szállás:

Régió választás:
Település választás:
Szállás típusa:
Érkezés ideje:

Éjszakák:

Üdülési csekk elfogadóhely


Széchenyi pihenőkártya elfogadóhely

Ár *:

-tól

-ig

* Ft/fő/éj
Utca:
Szobák
száma:
Férőhelyek
száma:
Létszám:
Vízpart távolsága:
Parkolás:
A szállás felszereltsége:
Gyermek kedvezmény
Bicikli tárolás
Pótágy
Reggeli
Háziállat vihető
Szúnyogháló
Főzési lehetőség
Klíma
Medence
Hűtő
Internet
Dohányzó szobák
Mikró
WiFi
Szilveszterre kiadó
Grill
TV
Parasztház JACUZZIVAL - SZÉP kártya elfogadás, ingyenes Jacuzzi, kerékpár, ping-pong és medence hasz 
Település: Kéthely
Akció
Akciós ár: 2500 Ft/fő
Nyárbúcsúztató akció - JACUZZIVAL!
Az akció részletei:
Akcióink NYÁRVÁRÓ AKCIÓS IDŐSZAK!!! Akár 1 vagy 2 főre is bérelhető a ház, választhatóan jacuzzi használattal, vagy anélkül, akár már 4.990 Ft/fő/éj-től. Ugyanúgy érvényes gyerekkedvezmény, valamint törzsvendég kedvezményünk is az előszezoni akció ideje alatt! Kedvezményes időszak: 2017.04.01-2017.06.11., Kivéve: -Húsvét: 2017. április 14-17 éjszakák -2017. április 28-május 1-i éjszakák -Pünkösd: 2017. június 02-05 éjszakák. Valamint 2017. 09. 04 - 2017. 11. 01. - Illetve CSAK ELŐZETES EGYEZTETÉS ALAPJÁN, illetve JACUZZI HASZNÁLAT NÉLKÜL, valamaint a tél miatt a kinti terasz korlátozott használatával bérelhető a következő időpontokban: 2016. november 02- 2016. december 18-ig; 2017. január 09-től - 2017. március 31- ig -Jacuzzi használat nélkül - 1 fő, 1 éj: 8.990 Ft/fő/éj - 1 fő, min. 2 éj vagy min. 2 fő, 1 éjre 6.990 Ft/fő/éj - min. 2 fő, vagy min. 2 éj: 4.990 Ft/fő/éj - pótágy (5. fő, 4 fő feletti foglalás esetén): 3.000 Ft/fő/éj -Jacuzzi használattal* - 1 fő, 1 éj: nem lehetséges a jacuzzi használata! - 1 fő, min. 2 éj vagy min. 2 fő 1 éjre: 8.990 Ft/fő/éj - min. 2 fő, min. 2 éj: 6.990 Ft/fő/éj - pótágy (5. fő, 4 fő feletti foglalás esetén): 3.000 Ft/fő/éj * A Jacuzzi használata kizárólag a házirendben foglaltak szerint lehetséges, saját felelősségre! A jacuzzit csak adott év április végétől adott év szeptember 30-ig tudjuk üzemeltetni, így ezekben az időszakokban nyílik lehetőség a használatra. Főszezoni illetve kiemelt főszezoni időszakokban csak Jacuzzi használatos bérlés lehetséges, elő- és utószezoni időszakokban van lehetőség jacuzzi használat nélkül is szállást foglalni. A jacuzzi használattal fizetett ár napi 2 óra ingyenes jacuzzi használatot tartalmaz, minden további megkezdett óra 1.000 Ft. A jacuzzi használata nélküli ár fizetése esetén (2017 ápr. 28. és 2017 szept. 30 előszezoni időszakaiban) a jacuzzi egyáltalán nem, vagy csak a tulajdonossal való megegyezés szerint 8.000 Ft-os külön felfűtési - és vízcsrerdíj megfizetése esetén lehetséges (ami napi 2 óra használatot tartalmaz minden további megkezdett óra 1.000 Ft). - Idegenforgalmi adó településünkön nincs, így ezzel a költséggel nem kell számolnia! LONG HOLiDAY, SZOMBATTÓL SZOMBATIG és EARLY BIRD (valamint ezek kombinációi) KEDVEZMÉNYEK A FŐSZEZONBAN!!! LONG HOLIDAY Akció a fő- és a kiemelt főszezonban: Minimum 7 éjszakás tartózkodás esetén: 5% kedvezmény!!! SZOMBATTÓL SZOMBATIG akció a fő- és a kiemelt főszezonban (7 éjszaka) esetén: 7% kedvezmény EARLY BIRD AKCIÓ Akció a fő- és a kiemelt főszezonban: Minimum 7 éjszakás tartózkodás esetén, valamint minimum 4 hónappal az érkezés előtti foglalás esetén: 8% kedvezmény!!! EARLY BIRD + SZOMBATTÓL SZOMBATIG (7 éj) akció a fő- és a kiemelt főszezonban: 10% kedvezmény!!! GYEREKKEDVEZMÉNY mínusz 1.000 Ft/éj kedvezmény minden gyermekek után (16 éves korig) TÖRZSVENDÉG KEDVEZMÉNY Visszatérő vendégeink részére bevezettük a törzsvendég kedvezményt, amely az aktuális árakból (a nyárváró akciót kivéve) 10% kedvezményt jelent!!!

Forrás: http://baglasvendeghaz.ewk.hu/akciok/

  GYEREKKEDVEZMÉNY

                  mínusz 2.500 Ft/éj kedvezmény minden gyermekek után (16 éves korig)

 

TÖRZSVENDÉG KEDVEZMÉNY

Visszatérő vendégeink részére bevezettük a törzsvendég kedvezményt, amely az aktuális árakból 15% kedvezményt jelent!!!

 

ITSH kedvezmény:

ITSH alkalmazottak-és velük érkezők részére 12% kedvezményt nyújtunk mindenkori árainkból! A kedvezmény minden más kedvezménnyel kombinálható, kivéve a törzsvendég kedvezményt a fő- és kiemelt főszezonban. Elő- és utószezonban a törzsvendég kedvezménnyel is összevonható! A jogosultságot érkezésnél belépőkártya felmutatásával kell igazolni!  

További jó hírek: 

-  Kisméretű házikedvenc (1 állat) térítésmentesen hozható, amennyiben a berendezésben nem tesz kárt, több, vagy nagypoobb méretű állatok érkezése esetén egyeztessen velüönk!

- Településünkön idegenforgalmi adó nincs, így ezzel pluszban vendégeinknek nem kell számolni!

  

---> Kedvezmények bővebben Áraink oldalon azt árlistában - Kattintson IDE! <---

 

Elérhetőségek, Foglaltsági naptár, E-mail cím és Térkép itt!

 

 Foglaljon Most!